Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"Kiderült"
  2007-06-21 00:42:29, csütörtök
 
 
Programajánló (kedd-szerda) program beírás: www.minden-ami-magyar.hu/prg/
1. 06-17, 00:00 Utazás Kárpátaljára - 2007. június 17 - 23.
2. 06-20, 18:00 Pap Gábor művészettörténész előadása a Szent Koronáról


A függöny
2007 június 18 - hétfő, 9:44 L88.hu

Egyre kevésbé tudom magamtól elhessegetni a gondolatot, hogy ami ma a Magyar Országgyűlésben folyik, csupán színjáték.

A függöny...

Nem tudom, milyen álláspontra helyezkedjek azután, hogy a magyar Országgyűlés - beleértve az ellenzék elsöprő többségét is - feltétel nélkül és feltűnő gyorsasággal szavaz meg országos fontosságú kérdéseket.
Egyre kevésbé tudom magamtól elhessegetni a gondolatot, hogy ami ma a Magyar Országgyűlésben folyik, csupán színjáték. És miközben belefeledkezünk a színjátékba, miközben magával ragad bennünket a cselekmény, s kacarászunk ócska vicceken, elcsépelt csattanókon, nem vesszük észre, hogy amit nézünk, az egy többfelvonánsos tragédia, amely rólunk szól, és a végkifejlet már igen közel van...

Ha mi, nézők, a sztahanovista nemzedék maradékai vennénk a fáradságot, hogy felkeljünk kényelmes székeinkből, és eme cirkuszi előadás közepette óvatosan, de kíváncsiságtól hajtva benézzünk a díszletek mögé, ugyancsak hideg veríték csapna ki rajtunk, mert rádöbbennénk, hogy itt mindenki színjátékot játszik. Csak mi voltunk azok, akik az egészet komolyan vettük, pedig az egész csak a mi becsapásunkat szolgáló, hevenyészett színjáték volt.

Ha mégis bepillantanánk a színfalak mögé, ugyancsak sok ismerős arccal találnánk magunkat szembe!
Politikusokéval. Azokéval, akikben hittünk! Akikben megbíztunk. Akik reményeink voltak nekünk, hiszékeny magyaroknak.

És ha elhúznánk azt a nehéz bársonyfüggönyt, megláthatnánk őket, amint együtt tivornyáznak a lelketlen nagyurakkal, s alkudoznak a mi életünkre, vérünkre, bőrünkre...

S ugyancsak arcukra fagyasztanánk a vigyort, ha ők észrevennék, hogy lelepleződtek! S ha mi, a sztahavonista mozgalom nyomorúságos utódai, vennénk a fáradságot, hogy azt a nehéz bársonyfüggönyt széjjel is húznánk, egy szempillantás alatt rádöbbennénk, hogy ez az őrjítő, színes, hangos színjáték már a vége felé közeledik, s hogy nekünk sincs már sok hátra, mert a végkifejlet közel van.

S ha vennénk a fáradságot, hogy elhúzzuk azt a nehéz bársonyfüggönyt, talán még egy icipici remény lenne arra, hogy a nagy ijedség kijózanítson és felrázzon minket bódultságunkból.

De ha nem vesszük a fáradságot, és nem nézünk a dolgok mögé, akkor jelenlegi kábultságunkban irgalmatlanul ledarálnak minket, és mint egy hatalmas tölcséren át, lefolyunk, elfogyunk - végleg...

(Czékus Jób)


*** ***********

DEPORT-'56: Dereguláció

Az 56-os Deportálások Tényfeltáró Bizottsága (DEPORT-'56) megelégedéssel veszi tudomásul, hogy az Országgyűlés hatályban tartotta azt a hét emléktörvényt, amelyet a DEPORT-'56 javasolt hatályban tartani, és hatályon kívül helyezte a "Budapest főváros felszabadításánál elesett szovjet katonák emlékének megörökítéséről szóló, 1945. évi IX. törvényt", amelynek hatályon kívül helyezéséért a DEPORT-'56 népszavazást kezdeményezett.

Bár a Magyarok Világszövetségének sikerült összegyűjtenie a népszavazás kiírásához szükséges kétszázezer aláírást, illetve annál valamivel többet, ám azokat a DEPORT-'56 nem adta le hitelesítésre az Országos Választási Bizottsághoz, éppen azért, mert tudomására jutott, hogy az általa támadott törvény hatályon kívül helyezésére törvényjavaslat született. Ezzel gyakorlatilag elállt a népszavazástól, ami meglehetősen nagy indulatokat keltett.

A kormány először úgy kívánta hatályon kívül helyezni az 1945. évi IX. törvényt, hogy kidobta volna a törvénytárból az 1989. előtt született összes emléktörvényt. A DEPORT-'56 számára ez elfogadhatatlan volt, és hét emléktörvényt javasolt hatályban tartani.

Az Országgyűlés döntése következtében hatályban marad az István király, Kossuth Lajos, gróf Széchenyi István, és Deák Ferenc emlékét megörökítő törvény, továbbá a honalapítás évezredes emlékének törvénybe iktatásáról szóló 1896. évi törvény, az 1848/49. évi forradalom és szabadságharc emlékét megörökítő, valamint a Magyar Tudományos Akadémia megalapításáról szóló törvény is.

Mindent összevetve, a DEPORT-'56 sikeresnek tartja a népszavazási kezdeményezést, amely elvezetett a Magyarország megszállását dicsőítő törvény hatályon kívül helyezéséhez, miközben sikerült legfontosabb emléktörvényeinket is megmenteni.

Budapest, 2007. június 19.

dr. Szerdahelyi Szabolcs
a DEPORT-'56 elnöke


*** ***********

A pusztulás képekben: Szentkirály

Szentkirály valamikor falu volt a középkorban, de a török alatt elpusztult teljesen. Utána pusztaként használták fele részben dunapatajiak, valamint fele részben az érsekség. Ez a birtokviszony megmaradt az államosításig. A 19. sz. második felében kezdett el tanyásodni, majd a 20. század első felében alakult ki teljesen tanyás településként (a házak viszonylag messze voltak egymástól).Meglehetősen sokan éltek itt, hiszen hamarosan iskolát is építettek maguknak. Majdnem 100 %-ig katolikusok voltak. A templom az iskolában volt. A téeszek szervezésével Szentkirályt "eltűntették"...ugye ez ismerős...a lakók leginkább Dunapatajra, vagy Kiskőrösre, Kalocsára, Hartára költöztek be. (Ekkor duzzadt fel Dunapataj lakossága 6-7000 körülire, amikor a téesz-szervezések hatására a tanyasi lakosságot "benyomták" a '60-as években.) Az iskolát lerombolták, emlékét egy kő jelzi a határban.

Ugyanakkor mára Dunapataj lakossága nem éri el a négyezer főt.

Nepesedes.hu





*** ***********


6/1. Code: EU-Interpolhoz-070617
Fax: 1502061-4413702
Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium faxán
Nyilvános feljelentés az EU-hoz és Interpolhoz
(a dokumentum eredeti formában:
www.nemzetihirhalo.hu/EU-Interpolhoz-070617sum.rtf)

Tárgy: Magyarországról 30 év alatt fokozatosan kipusztult 1.000.000 magyar.
A kipusztuló magyaroktól jelenleg 111 "személyes életteret" rabolnak el naponta!
KIDERÜLT a nemzetközi szabadalmakat elnyert új, sokváltozós "Ok-okozat- kalibráló" méréseink alapján, hogy az alábbi "MAGYAR HOLOKAUSZT"
nem "összeesküvés elmélet", hanem "államilag szervezett gyakorlat"!

TISZTELT CÍMZETTEK!


A meddőség-, a betegség-, az életrövidülés-megsokszorozódás elsődleges legfőbb oka az emberi sejtek membránjait tönkretevő "étkezési reform" program, ami a Mózes II. 23., 20-33., V. 7., 2, 22.-ben és a Talmudban leírt tervszerű, "lassanként népirtási" program megfelelője. Mindig olyan mértékben alkalmazzák, amilyen mértékben ingatlanokat akarnak szerezni (rablógyilkossággal). E népirtó program alkalmazása a kenyér (a tészták) különböző sótartalma, s csak az ivóvizek különböző fertőző vírus- és baktérium- stb. és méreganyag-tartalma és embereket megbetegítő állatok útján veszélyes. Biológiai fegyverként hatnak a konyhasó nélküli vagy konyhasó helyett kálisóval "ízesített" kenyér és egyéb ételek, italok, de klórozástól nem elpusztuló fertőző vírusokat tartalmazó ürülék szennycsatornákkal a vezetékes ivóvizet szolgáltató folyókba koncentrálása is, s az embereket megmérgező, megfertőző állatok is (pl. mérges darázs, agyvelő gyulladásos marha, fertőzött kullancs stb.) is Ezek veszélyétől a népirtók könnyedén megvédik saját magukat, a tiszta konyhasóval fiziológiásan sózott kenyérrel (és egyéb sóstésztákkal) és a teljesen tiszta desztillált víz ivóvízként való alkalmazásával. A gyors kálium túladagolás tönkreteszi a sejtmembránokat, különösen akkor, ha hiányos a konyhasó pótlás.

Szíveskedjenek észrevenni, hogy hazánkban azóta fogy rohamosan a nem kóser étrendű lakosság, a 30 éve fokozódó meddőség és életrövidülés miatt, amióta csaló jogászok és akadémikusok "mezőgazdasági, táplálkozástudományi, egészségügyi stb. reformok" címén a mérgező hatású különböző káliumvegyületek műtrágyaként és a konyhasó helyett is, "annak íze pótlására", s "a szervezet káliumhiányát megelőzés ürügyén a kálium pótló orvosi "kálium tabletta" stb. egészségrontó használatát megszervezték, a kísérletek adatai meghamisításával:

6/2. Code: EU-Interpolhoz-070617
A kirablásra, legyilkolásra kiszemelt népnél az élelmiszerekkel ezért fokozzák lassan a kálium szájon át bejutási sebességét és ezért csökkentik a konyhasó (s ezzel a nátrium) pótlását. A természetes, optimális káliumtartalom többszörösére növelik a gabonák és egyéb élelmiszer-növények káliumtartalmát a termőtalaj és a talajvíz oldva lévő káliumtartalmának káliumsókkal műtrágyázással mérgezőre növelésével. De a konyhasó helyett is káliumvegyületeket etetnek a nem kóser étkezésűekkel. A nátrium pótláshoz nélkülözhetetlen étkezési konyhasót a szintén sós ízű, de nátriummentes, a vérelektrolit sóarányait életveszélyesen eltorzító káliumvegyületekkel helyettesítik. (A kálium túladagolásával a sejtmembránok működést, az ún. "kálium-nátrium pumpát rontják, a nátriumhiánnyal pedig a vérkeringést, mivel a nátrium hiánya miatt besűrűsödik, nehezebben kering a vér.)

Akadémikusok, egyetemi tanárok és tudományos kutatóintézeti vezetők tudatosan szervezik és fedezik mindezt, a mérési adatokkal ellentétes szakvéleményeik útján:

1. Példa: az általa írt "Kis Agrokémiai Útmutatóban" néhai Debreceni Béla közzétett egy olyan, nem tudom honnan származó "kálium-műtrágyázási diagramot", amelyből úgy látszik, mintha a kálisóval műtrágyázás általánosan kétszeresére növelné a termést. Bizonyított tény, hogy a Keszthelyi Egyetem, ahol tanárkodott, jól ismerte az általuk is koordinált "Egységes Országos Trágyázási Kísérletek" (EOTK) azon mérési eredményeit, amelyek szerint a kálium vegyületekkel műtrágyáztatás sok év és sok termőhely átlagában a borsó, a monokultúrás kukorica, s az őszi-búza esetében sem eredményezett szignifikáns termésnövekedést, de növelte a termesztési költséget, s a korábbi természetes többszörösére növelte a növények káliumtartalmát!

2. Példa: az OÉTI (Országos Élelmezés és Táplálkozás Tudományi Intézet), mely a jelenlegi változatában is a hazai élelmiszerek és ivóvizek nem fertőzőségért, nem mérgezőségéért felelős, "nem mérgezőnek" tünteti fel a szájon át káliumbevitel sebességét 70 gramm/nap mértékéig.

Az OÉTI és az Egészségügyi Tudományos Tanács Igazságügyi Bizottsága (ETT/IB), mint a rendőrség szakértői, a Pesti Központi Kerületi Bíróság 13.B.24.211/1993/2. végzése alapján indult nyomozásnál szembehazudták a mérési adatokat.

6/3. Code: EU-Interpolhoz-070617

Az OÉTI vezetője meg nem megtörténtnek állította az általa korábban irányított, személyesen neki jelentett eredményű méréseket, amelyek bizonyították, hogy a kálisóval ételízesítésnél a 70 gramm/nap kálium-beviteli sebességnél nagyságrendekkel kisebb sebesség is egészségrontónak mutatkozott.

Letagadták, hogy "REDI-só" elnevezésű 99%-ban káliumvegyület "gyógytápszerként" (!) engedélyezéséhez az OÉTI által közvetlenül irányított klinikai kísérletekben a szájon át bevitt kálisó 2 - 4 gramm/nap kálium beviteli sebességénél a 4 enyhe veseléziós beteg közül 3 életveszélyes vesemérgezést szenvedett, s emiatt abba kellett hagyniuk a kísérletet.

Letagadták azt is, hogy a klinikán szájon át bejuttatott (fél liter desztillált vízben feloldva egyszerre megitatott) káliumklorid 4 grammja is (ami őszerintük 4 gramm/nap kálium-beviteli sebesség, mert 1 napon belül itták meg) is úgy elrontotta az előtte egészséges személyek veseműködését, hogy emiatt a vérük káliumtartalma mérgezőre nőtt. Az ételeit "kálisóval ízesítő" 10 felnőtt egészséges veséjű személy közül a 2 és a 4 gramm/nap kálium-beviteli sebességnél is mind a 10-nek a veséje csak a megitatott víz felét tudta 5 órán belül eltávolítani, ha viszont nem volt kálium a vizükben, akkor az egészet. Tehát szignifikánsan felére csökkent a A 4 gramm/nap kálium beviteli sebesség pedig már annyira akadályozta a méregtelenítő vese működését, hogy a mérgező káliumtöbblet sem tudott megfelelően gyorsan ki választódni, távozni. Emiatt a kálium tartalom kb. 1 óra időtartamra szignifikánsan 5 mmol/liter fölé, vagyis mérgezőre nőtt, mind a 10 személynek a vérében (hyperkalaemia)!

Ezt is tudva állították azt OÉTI-sek és az általuk félretájékoztatott miniszterek is, utóbbiak egy interpelllációra válaszként adott 8253/19992. sz. parlamenti beadványukban is, hogy "a szájon át bevitt kálium bármely 70 gramm/napnál nagyobb kálium-beviteli sebességnél ártalmatlan". Nem lehet kétség az iránt, hogy tudatosan vezették félre nem csak a magyar rendőrséget, ügyészséget, és bíróságot, de a törvényhozó szervet, a Magyar Országgyűlést is!

6/4. Code: EU-Interpolhoz-070617

És letagadták a rendőrség által felkért OÉTI-s és ETT/IB-s hamis szakértők, a rendőrségi nyomozati aktában lévő jelentést is, amely a "KÁLIUM-R tabletta" kb. 10% gyakorisággal (!) mérgezőségét bizonyító kísérleti eredményeket foglalta össze. Az általuk letagadott jelentésből KIDERÜLT, hogy a klinikai kísérlet során 8 db. KÁLIUM-R tabletta megevése, ami csak 3,5 gramm/8óra kálium-beviteli sebességgel járt, 10% gyakorisággal szignifikánsan mérgező volt.

Az e kísérletet végző egyetemi klinikai orvosok megállapították, hogy 6 személy közül 5-nek fájt a tablettáktól a gyomra, sőt egyiküknél akut gyomornyálka-hártya eróziót (bevérzést) is diagnosztizáltak, s mindezt Ők elsősorban a gyomorfalra, bélfalra 10% gyakorisággal több órára is feltapadó, nyálkahártya maró tabletták lokálisan túl nagy kálium-beviteli sebességének tulajdonították.

Nem csak ezeket a hazai mérgezési bizonyítékokat hallgatták el az OÉTI-sek, Dr. Zajkás Gábor, az intézmény jelenlegi vezetője és a bűnsegédeik, hanem pl. azt a korábbi jelentésükben bizonyíthatóan (lásd: www.aquanet.fw.hu) szereplő külföldi (ILSI) tudományos közleményt is, amely a 7,9 gramm/nap (vagy nagyobb) kálium-beviteli sebesség mérgezőségét publikálta ...

KIDERÜLT, HOGY A MAGYAR HOLOKAUSZT "MÓZESI-TALMUDI NÉPIRTÁSI SOFTWARE" ALKALMAZÁSA ÚTJÁN TÖRTÉNIK.

A magyar holokausztot kiderítő korábbi, és a jelenlegi közérdekű kárelhárító munkámat (amelyet a Ptk. 484-487. §. szerinti megbízás nélküli ügyvitel keretében a korrupt bűnüldöző hatóságok miatt, a bűnözők ellen és a magyarok technikai mentése érdekében is folytatok) a legkülönfélébb bírósági csalások is akadályozták, akadályozzák. A legalapvetőbb személyiségi jogaimat durván sértő hamis adatokat elhíresztelő X-398/1998. ikt. számú köztársasági elnöki irat érvénytelenítésére és kártérítés iránt indított peremet elképesztően hamis bírói ítélkezés elérése útján (19.P.27.069/2003/15.) akadályozzák végigvinni az alperes Magyar Államot képviselő pénzügyminiszternek és Köztársasági Elnök Hivatalának bűnsegédkező jogászok. Ezzel azért vagyok kénytelen itt foglalkozni, mivel tapasztalom, hogy a hiteles mérési adatokkal bizonyított magyar holokauszt kiderülését a személyes hitelem csökkentésére "magas állami szinten" szerkesztett titkos (általam részben már megszerzett) hamis iratokkal valakik félretájékoztatják.

6/5. Code: EU-Interpolhoz-070617

A magyar holokauszt megvalósítási módjának parlamenti szakértőként való kiderítésében pl. a magyarországi köztársasági elnökök is személyesen akadályoznak. Az egyik köztársasági elnök, akinek 1990-ben jeleztem a holokauszt problémát, 1998-ban készíttetett és közzé tett ellenem egy X-398/1998. ikt. számú hitelrontó hamis iratot. Előtte fegyveres kommandós rendőrök betörtek hozzám egy bíró hamis parancsával (1997. szept. 10.) és miközben elhurcoltak, majd rendőrségen is agyrázkódásosra rugdostak, vertek, hogy az ezután megtartott, a köztársasági elnök által utóbb letagadott "polgári pernek" a tárgyalásán "elmebetegnek" nézhessen az rendőröket ellenem hamis parancs útján feluszító váci bíró, Kautzné dr. Schneider Margit Erika, akit viszont a belügyminiszter titkos átirata (1-a-151/l987. és 00/:20.518) uszított fel ellenem arra, hogy a magyar holokauszt "technológiájának" az ok-okozat kalibráló méréseinkkel kiderítésére irányuló szakmai tudományos tevékenységem folytatásának megakadályozására próbáljon meg orvosi csalás útján elmebeteggé nyilvánítani és cselekvőképesség korlátozó, választójog megvonó állami gondnokság alá helyezni.

A P.20.367/1992. Váci Városi Bíróság számú, ellenem hamisított iratokra alapozva 1992-ben indított, pert, s a veretést is, a Köztársasági Elnök Hivatala által "párt szinten" közzétett X-398/1998. ikt. számú hamis irat azzal a hamis köztársasági elnöki nyilatkozataival fedezi, mind a mai napig is, hogy "egy ilyen per sem indult Magyarországon 1989. után, az úgynevezett "rendszerváltás" óta, viszont van ellenem egy 1989. előtti egy jogerős ítélet, amely gondnokság alá helyezett". Egyszerű a bizonyítása, hogy valójában nem volt, s ma sincs ilyen ítélet, ugyanis Magyarországon megvonják a "jogerős ítélet útján gondnokság alá helyezett" (minden) személy választójogát: Az alábbi személyi adataimból a választói névjegyzék alapján is látható, hogy tudatosan csalnak, mivel kezdettől folytonos, ma is megvan a választójogom: Személyem anyakönyvi, választói nyilvántartási, szabadalom szerzői, mérnöki oklevéli, ingatlan-nyilvántartási, miniszteri kitüntetési azonosító adatai: állandó lakcímem: 2621 Verőce, Lugosi u. 71., személyi szám: 1-420415-0215, Budapesten 1942-ben születtem, édesanyám: Bartha Edit.

Mellékelem a magyar holokauszt bűnügyet elemző néhány publikációimat, kárelhárítási iratomat.

6/6. Code: EU-Interpolhoz-070617

JELEN IRAT A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK FELÉ A PTK. 484-487. §-NAK MEGFELELŐEN 1990 SORÁN MEGKEZDETT KÁRELHÁRÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS EREDMÉNYEINEK ÖSSZEFOGLALÁSA! *

CSATOLT MELLÉKLETEK:

1./ Code: "UjSzoHamisanKalibralt"
2./ "KIDERÜLT" (Magyar Világ, 2007. 06. 31.)
3./ Code: "HorvathAgnesKcsalas070531"
4./ Code: "Kiderült-látszik-070617"

Ezúton is felhívom a figyelmet a "www.aquanet.fw.hu" internetes
tudományos honlapunkon nyilvánosságra hozott bűnügyi bizonyítékokra
és a vádemelés tudományos mérések adataival megalapozottságára!

Verőce, 2007. 06. 17.
Tisztelettel:

Tejfalussy András s.k.
dipl. villamosmérnök, feltaláló
(korábban országgyűlési és akadémiai méréstani szakértő)
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk (végelszámoló)
H-1036 Budapest, Lajos u. 115., ujvizforras@freemail.hu, 36-20-2181408

*AZ ÁLLAM ÉS A JELENLEGI KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK IS EGYETEMLEGESEN FELELŐS az általam, mint szakértő által Göncz Árpádhoz a G-1/90-2. iratjelemmel 1990. június 07. keltezéssel benyújtott magyar holokauszt-leplező tájékoztatásom alapján szükséges holokauszt elhárítás mindmáig (helyettük) általam folytatásáért. 1990. JÚNIUS 07-TŐL SZERZŐDÉS NÉLKÜL FIZETNIÜK KELL A MEGBÍZÁS NÉLKÜLI ÜGYVITELI KÖLTSÉG-TÉRÍTÉST ÉS MÉRNÖKI MUNKADÍJAT. Ebből egyelőre előlegként
kérek kifizetni 1 évet (a hasonló jellegű munkára kötött, már megszünt I-1077/90.
KTM. sz. szerződésem szerinti) 125 USA dollár/mérnöknapi díjnormámmal.
365 x 125 = 45.625,US $, azaz negyvenötezer-hatszázhuszonöt US dollár
ELŐLEG 15 napon belül CSEKKEN való szíves átutalását kérem
a NEVEMRE, a 2621 Verőce, Lugosi u. 71. lakcímemre.
A JELEN IRATTAL SZEMÉLYESEN A KÖZTÁRSASÁGI
ELNÖKTŐL KÉREM AZ ÖSSZEG KIFIZETTETÉSÉT
a Köztársasági Elnöki Hivatal 36-1-224-5002 faxán!
A G-1/90-2. és I-1077/90. sz.. ügyiratok is megtalálhatók a
www.aquanet.fw.hu INTERNETES honlapunkon!


AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG
Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenőrző Központja pjt, Ok-okozat kalibráló méréstani szakcsoport .1036 Budapest, Lajos u. 115. 36-1-250-6064, 36-27-380-665, 36-20-2181408
www.aquanet.fw.hu. ujvizforras@freemail.hu
Verőce, 2007. 05. 28.
Témakód: "UjSzoHamisanKalibralt"

TISZTELT REKTOROK!

KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS TÁJÉKOZTATÁS AGRÁREGYETEMEK RÉSZÉRE

A pozsonyi Új Szó című lap 1988. XI. 16-i számában megjelent "Túl sok a kálium" című cikkben háromszor is a "TALAJOK ÖSSZES KÁLIUM TARTALMÁNAK" tüntették fel, a talajvizsgálatokra hivatkozva, a termőföldek éppen vízben oldva lévő "kálium tartalmát".

Bizonyították, hogy a kálium vegyületeivel évtizedek óta folytatott műtrágyáztatás a jelenlegi 250 milligramm/kilogramm mérgező szintre növelte a "talajok kálium tartalmát". Javasolták, hogy csökkentsék vissza a "talajok kálium tartalmát" a természetes, 90 milligramm/kilogramm szintre.

A cikk bebizonyította tudományos akadémiai rovartani és növénykórtani kutatóintézeti mérési adatokból, hogy a "talajok kálium tartalmának" a kálium vegyületeivel műtrágyázással mérgezőre növelése miatt pl. lecsökkent a cukorrépák cukortartalma és a burgonyák keményítőtartalma.

Leírták, hogy a növényekbe bejutó káliumtöbblet tönkreteszi a sejtek falát, akadályozza a más talaj-tápelemek kiegyensúlyozott arányban felvételét és sejtekbe beépülését, csökkenti a növények védekezési képességét a vírusokkal, baktériumokkal, a környezeti stressz hatásokkal szemben.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy a kálium vegyületeivel talaj-műtrágyáztatás önköltség növelő és minőség rontó hatású, a vele megnövelt káliumtartalmú növények súlyos anyagcsere zavarokat idézhetnek elő az állatoknál és embereknél, s életrövidülést és meddőséget okoznak.

Azonban a 90 milligramm/kilogramm, s a 250 milligramm/kilogramm sem a "termőtalajok összes kálium tartalma", hanem csak azoknak az éppen vízben oldva lévő kálium tartalma! A természetes termőtalajok 1-6% káliumot is tartalmaznak, készleteznek nem mérgező formában.
A termőtalajoknak ez az óriási természetes kálium készlete a kálium mérgező vegyületeivel nem műtrágyáztatás esetén sok száz, ezer évig is automatikusan pótolni tudná a növények számára optimális 90 milligramm/kilogramm vízben oldott kálium mennyiséget, s elmaradhatna a kár.
A "periódikus kálium műtrágyázás" aszálykárt fokozó hatásait lásd: www.aquanet.fw.hu.

Melléklet: "Kiderült".
Tisztelettel:

Tejfalussy András s.k.
dipl. mérnök, feltaláló, méréstani
ok-okozat kalibrálási szakértő

2/1.
KIDERÜLT
Az 1981-ben alakult Agroanalízis Tudományos Társaság Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenőrző Központja kiderítette az (általam feltalált) "OK-OKOZAT KALIBRÁLÁSI ANTIRANDOM MÉRÉSTAN" alkalmazásával, s a nemzetközi műtrágya-felhasználási statisztikák hivatalos adataiból, hogy Kína és számos iszlám ország a saját részére termesztett élelmiszer-növények termőtalajait nagy mennyiségű nitrogén- és foszfor-műtrágyával kezeli, de a kálium-vegyületekkel műtrágyázásuk elhanyagolható mértékű. A más országok, más népek, pl. a magyarok étkezéséhez termesztett élelmiszer növényeknél viszont a kálium-vegyületek mérgező dózisaival műtrágyáznak. Sőt hazánkban nem csak élelmiszer-tartósításra használnak káliumvegyületeket, hanem a konyhasó "sós ízének" pótlására is, s ehhez az ok-okozat kalibrálások durva meghamisítása útján elhitetik a konyhasó jó, fiziológiás dózisát "mérgezően soknak".
A sok változatban használható mérőtér-létesítményi-terveim és az azokat bemutató lényegi modellek és a mérési- és kiértékelési bázis-software-im leírásai megtekinthetők az interneten szereplő nemzetközi szabadalmaimban. Az 1970-es nemzetközi szabadalmamban leírt "GTS" (Gradiens Térképezési Sorozat") mérőtér-létesítményi-terv és mérési- és kiértékelési software, s a további nemzetközi szabadalmaim szerinti "Antirandom" mérőtér-létesítményi tervek és mérési- és kiértékelési software-k szerint végzett több tényezős ok-okozat kalibráló méréseink eredményei egyértelműen kimutatták, hogy a kálium vegyületeivel talaj-műtrágyázás mérgezi a talajvizet és a növényeket, s ezúton kb. 250%-osra növeli a növénytermesztési önköltséget, eladósítja a termesztőket, akik emiatt elveszthetik a termőföld tulajdonukat, ingatlanaikat is. A hazai talajokban 1-6% a nem mérgező formában lévő természetes kálium, vagyis ha pl. 2%, akkor egy 1000 négyzetméteres kert 5 méteres termőrétege kb. 150.000 kg-ot tartalmaz belőle, s ez a növények számára optimális mennyiséget, ami csak 90 mg/kg, több száz évig is pótolni tudja. A kálium könnyen oldódó vegyületeivel műtrágyázás kb. 250 mg/kg-ra, mérgezőre növeli a talaj oldatban lévő káliumtartalmát. Ez több száz százalékkal növeli a növények káliumtartalmát, s ezúton az állatok és emberek egészségét is végzetesen károsítja, pl. több egymást követő nemzedéküknél alkalmazva, fokozódó meddőséget, vagyis fajkipusztulást is okoz!
Áramvezető sóoldat, ún. "vérelektrolit" veszi körül az emberi sejteket. Ha a vérelektrolitban a kálium az evett és ivott ételtől, italtól túl sok (antifiziológiás mennyiségű) lesz, meghibásodik a sejtmembránban a "nátrium-kálium pumpa", vagyis a sejtműködés. Ha ez sokáig tart, tönkremennek a sejtek és szervek, az illető egyre betegebb lesz, s elpusztul. A vérelektrolit a 99% víz, 0,9% konyhasó (NaCl), 0,03% kálisó (KCl) arány esetén optimális, ez az ún. "fiziológiás" arány. Az őskorban, az első sejtek idején, s ma is ilyen a nátrium és kálium aránya az óceánokban. Az emberi magzat által kortyolgatott magzatvízben is ilyen, s a víz- és sópótlási célra alkalmas orvosi infúziós (Ringer-) oldatban is. Az állati, emberi szervezet automatikusan törekszik a fenntartására, vagy eltérése esetén a minél előbbi helyreállítására. A fentiekből is, de nagyszámú állaton és emberen végzett klinikai mérésekből is következik, hogy pusztító hatása van a fiziológiástól hosszú ideig eltérő sópótlásnak, különösen a hiányos nátriumpótlásnak és/vagy kálium-túladagolásnak.

2/2. Kiderült
A hiányos konyhasó-pótlástól besűrűsödik a vér, ettől romlik a keringés és emiatt lassanként tönkremegy a vese és minden más szerv is. A kálium-túladagolás elsősorban szív-, vese- és idegrendszer károsító. "A belgyógyászat Alapvonalai 2." (Prof. Dr. Magyar I. - Prof. dr. Petrányi Gy., Medicina Orvosi Könyvkiadó Budapest, 1967.) egyetemi tankönyv szerint egy egészséges felnőtt veséi többlet-kálium-eltávolítási sebessége kisebb, mint 2,2 - 3,6 gramm/nap, s azt is írja, hogy ha a szájon át bejutó kálium az ételből és italból ennél gyorsabban jut be a vérbe, akkor kálium-túladagolási mérgezésre, hiperkalémiára jellemző torzulásokat, szívműködés romlást mutat az EKG-diagram!
A napokban egy statisztikus előadta, hogy ha a jelenlegi 10 millió magyar ilyen ütemben fogyna tovább, akkor 200 év múlva már csak 670 ezer utóda lenne. Az étkezési kálium-túladagolással és az étkezési konyhasó-pótlás csökkentéssel betegítés, meddővé-tétel elkezdése óta, vagyis a legutóbbi 30 év során, 1 millióval kevesebb magyar született, mint amennyi meghalt. Mivel nem csak kevesebb, de egyre meddőbb is lesz a magyar lakosság, ezúton 200 évnél sokkal rövidebb idő alatt is kipusztíthatók a magyarok. Ki a felelős? Mindenki, aki segít eltitkolni és folytatni ezt a népirtást!
A klórozásnak ellenálló vírusokkal (pl. a sokasodó falusi szennycsatornák útján) folyamatosan fertőzött, elszennyezett vezetékes ivóvízzel és az antifiziológiás konyhasó- és káliumtartalmú élelmiszerekkel előidézett betegségek ellen csak a Mózes II. 23. 25-26.-ban szereplő "biztonsági ivóvízzel" és "biztonsági kenyérrel" lehet eredményesen védekezni. Ezeket a zsidó törvénykönyv (Talmud) ismerteti: az egészségvédő, gyógyító "biztonsági ivóvíz" a tiszta esővíz (=frakcionálva desztillált víz), a "biztonsági kenyér" pedig a tiszta konyhasóval erősebben (fiziológiásan) sózott kenyér (biotészta). A szükséges magyar egészségvédelem megvalósítható a MAZDAZNAN alapján Dr. O. Z. A. Hannish által leírt orvosi desztilláltvíz-kúra, s a konyhasó és a kálium fiziológiásan pótlását biztosító "Vér-Elektrolit Optimum Program" (VEOP) együttes alkalmazásával. Ezek, s egy általunk kifejlesztett otthoni hőenergia-visszanyerő ivóvíz-desztillálási gyakorlati megoldás is megtekinthetők a "www.aquanet.fw.hu" internetes honlapunkon!
Mindenkitől kérem az e leírás szerinti közérdekű adatok lehető legszélesebb körben közzétételét, terjesztését!
All Software Rights Reserved! (Ptk. 484-487. §. szerinti kárelhárítás)
Verőce, 2007. április 07.
Tejfalussy András
dipl. villamosmérnök, méréstani szakértő
2621 Verőce, Lugosi u. 71. E-mail: ujvizforras@freemail.hu
Tel./fax: 36-27/380-665, 36-1/250-6064, 36-201281418

NYÍLT LEVÉL 2/1. Code: HorvathAgnesKcsalas070531
Egészségügyi Minisztérium Miniszter Tárgy: kötelező segítségnyújtás

Tisztelt Horváth Ágnes!

Mint általa felkért parlamenti szakértők, Varjas András fizikus kollégámmal 1992-ben dr. Kovács Pálnak adtuk át interpellációs célra az OÉTI, Bíró György által irányított hazai klinikai ellenőrző mérések dokumentumait.

2/2. Code: HorvathAgnesKcsalas070531

Ezek a mérési adatok azt bizonyították, hogy 2 - 4 gramm/nap szájon át bejuttatott kálisó, (Redi-só) kálium-beviteli sebesség is - olyan nagyon vesemérgező volt, hogy már ennyitől is mindegyik egészséges felnőttnek is megnőtt a víz-visszatartása (a megivott fél liter víz fele 5 óra alatt sem távozott), vagyis lecsökkent a vizelet-kiválasztásuk. A 4 gramm/nap kálisó-beviteli sebesség esetén mindegyikük vérében az 5 mmol/liter mérgezettségi küszöbnél magasabbra nőtt a káliumtartalom (hyperkalaemia). A 2 - 4 gramm/nap sebességgel szájon át bejuttatott kálisótól pedig 4 enyhe veseléziós betegből 3 mérgeződött meg annyira erősen, hogy az orvosok nem is merték folytatni a kálisóval etetést (extrem hyperkalaemia) 6 napon túl.
Az OÉTI csalása cím alatt tanulmányozhatók a www.aquanet.fw-hu internetes honlapunkon azok a miniszteri és OÉTI-s és ÁNTSZ-es parlamenti és rendőrségi szakvéleményeik, amelyekben minisztériumi szinten letagadták e méréseket és azt az ILSI publikációt, ami szerint szájon át bejuttatott káliumnál 7,9 gramm/nap kálium beviteli sebesség (vagy nagyobb) mérgező.
A Magyar I. - Petrányi Gy. professzorok által szerkesztett egyetemi orvosi tankönyv (A Belgyógyászat Alapvonalai-2) szájon át bejuttatott kálium esetén az 5 - 8 gramm/nap kálisó beviteli sebességet (= 2,2 - 3,5 gramm/nap káliumbeviteli sebességet) s természetesen az annál nagyobbat is, az egészséges felnőttnél is EKG-t torzító, szívműködést rontó hatásúnak nevezi meg.
A Varga Péter professzor által szerkesztett "Az intenzív betegellátás elmélete és gyakorlata" című tankönyv pedig a vérbe bármely úton bejutott 0,8 - 1,6 gramm/óra, ill. 11 gramm/nap vagy annál gyorsabb kálium bejutást (sebességet) jelöli meg veszedelmesen mérgezőnek.
Dr. Issekutz Béla gyógyszertan könyve pedig leszögezi, hogy a kálisónak a vérbe bejuttatása eleinte a szív működését rontó hatásával vérnyomást csökkentő, de később az eredetinél magasabbra növeli a vérnyomást.
A "Technika a Biológiában" 8. kötetének "A mellékvesekéreg biológiája" fejezetében Nobel-díjas kutatóknak, s több mint 60 kutatási publikációnak a mérési adatai alapján azt ismertetik, hogy a fiziológiásnál kevesebb konyhasóval és a fiziológiásnál több kálisóval etetett emberek és állatok fokozatosan elveszítik a stresszel szemben védekezőképességüket, pusztulni kezd a veséjük, romlik a szívük és vérkeringésük, magas lesz a vérnyomásuk, bőrbetegségek és idegbetegségek, meddőség is sújtja őket, esetleges magzataik nemi szervei eltorzulnak, a felnőttek szexuális nyomorékok lesznek, rövidül az életük, a mérgezett populációk kipusztulnak.
Szíveskedjék megnevezni azokat a hazai ételízesítőket, melyekben - vérnyomást csökkentő hatására stb. alapozva - a konyhasót részben vagy egészen kálisóval pótolják, s szíveskedjék megnevezni azokat a hazai étkezési sókat is, amelyekben biztosan nincs kálisó, vagyis amelyek megfelelnek a min. 97 % konyhasó-tartalmat előíró és a kálisó legkisebb mennyiségét is minden étkezési sóban tiltó Magyar Szabványnak (MSZ-01-10007-82). Kérésemet a közérdekű adatok megismeréséhez való állampolgári jog tiszteletben tartásával sürgősséggel szívesedjék kezelni!
Verőce, 2007.05. 31. Melléklet: KIDERÜLT
Tejfalussy András s.k.
dipl. mérnök, méréstani szakértő
LÉTVÉDŐ CIVIL KONTROLL (Ptk. 484-487. §.)
2621 Verőce, Lugosi u. 71.

Tel.: 36-202181408
Copy: Varjas András fizikus

K I D E R Ü L T
KEDVES BARÁTAIM! Segítsenek tájékoztatni mindenkit (orvosokat, gyógyszerészeket, természetgyógyászokat is), hogy LÁTSZIK a szabadalmazott OK-OKOZAT-KALIBRÁLÓ új sokváltozós méréseink alapján, hogy az ivóvizek méregtartalma, s klórozást túlélő fertőző vírusai (1), és/vagy a fiziológiás szükségletnél sokkal több káliumot (2) és/vagy sokkal kevesebb konyhasót (3) tartalmazó ételek és italok is, BIOLÓGIAI VEGYI FEGYVEREK: (1) mérgezi, fertőzi a sejteket, (2) rontja a sejtmembránokat, (3) rontja a vérkeringést. Ez a "vérelektrolit-rontás" sorban megbetegíti az immunrendszert, mellékvesét, vesét, szívet, idegrendszert, allergiát, magas-vérnyomást, rákot, legyengülést, elbutulást stb. idézve elő. Mivel meddőséget és életrövidülést is okoz, valójában ez a fő oka, hogy 1970-től máig 1 millióval több magyar halt meg, mint amennyi született.
Jogász- és táplálkozástudományi stb. csalók, "az Alkotmányra hivatkozva", ennek az általuk "tudományos vitának" álcázott, "lassú és véletlenszerűsített" HOLOKAUSZT-nak a "bíróságokra nem tartozását" hangoztatva, a (nem zsidó és zsidó) nem kóser étkezésűek kárára diszkriminálnak. Úgy, hogy tiltják nekik a biztonságosan tiszta, s fiziológiás mennyiségben gyógyhatású, desztillált víz ivóvízként használatát, s 1960 óta kálium-vegyület műtrágyákkal mérgeztetik a nem kóser célra termesztett élelmiszernövények termőtalajait. Ez, s a 80-as évek óta a konyhasónak (a nátriumnak!) a "konyhasó hiányzó sós íze" ürügyén kálium-vegyületekkel "pótoltatása" is sejtmérgezőre növeli a nem kóser ételek és italok káliumtartalmát, s vérkeringést rontóra csökkenti a nátriumtartalmát, s ez életveszélyesen ANTIFIZIOLÓGIÁSRA torzítja a vér-elektrolit víz-só-arányait, ami a Mózes II. 23. 20-33-ban és a Talmud-ban leírt "holokauszt software" újra alkalmazása, vagyis a kenyér (a tészta sózás) és az ivóvíz különbözővé tételével folytatott népirtás. Ezzel szemben csak a zsidóknak (ugyanott) előírt kóser étkezés képes védeni, s újabban az általam kikísérletezett és leírt VÉR ELEKTROLIT OPTIMUM PROGRAM (VEOP) szerinti biztonsági táplálkozás is. Mindkettőnél tiszta desztillált vizet kell inni ivóvízként fiziológiás mértékben, s ételek útján fiziológiás mértékre növelt konyhasó-pótlás és fiziológiás mértékre korlátozott káliumpótlás kell. A mózesi holokauszt bűnügyi bizonyítékai, és a VEOP, és az otthon, az ivóvizet frakcionálva desztilláló többszörös energia-újrahasznosítású kislétesítmény terv-modellje, s a teljesen kálisómentes szabványos étkezési só (MSZ-01-10007-82.) adatai, beszerzési- és otthoni minőségellenőrzési lehetőségei is láthatók az internetes www.aquanet.fw.hu tudományos társasági honlapunkon.

LEGHOSSZABB LEGEGÉSZSÉGESEBB ÉLETET KÍVÁN ÖNÖKNEK (is), a fentieket kinyomozó Agroanalízis Tudományos Társaság és Verőcei Létvédő Kör nevében is, Tejfalussy András létvédő (dipl. mérnök méréstani szakértő, feltaláló) ujvizforras@freemail.hu, Tel.: 36-1/250-6064, 36-27/380-665, 36-20/2181408
Verőce, 2007. 06 17. Ptk. 484-487.§.

(Kód: KIDERÜLT-látszik-070617)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: engedélyezéséhez, tanulmányozhatók, legegészségesebb, egészségrontónak, diagnosztizáltak, kiegyensúlyozott, nélkülözhetetlen, újrahasznosítású, nagyságrendekkel, meghamisításával, nátriumpótlásnak, gyógytápszerként, nyilatkozataival, környezetvédelmi, káliumvegyületek, interpelllációra, vérelektrolitban, nátriumtartalmát, technológiájának, helyreállítására, cselekvőképesség, gyógyszerészeket, termésnövekedést, megsokszorozódás, káliumtartalmát, magyarországról, élelmiszerekkel, bársonyfüggönyt, szabadalmaimban, többfelvonánsos, sejtmembránokat, hatszázhuszonöt, belefeledkezünk, törvényjavaslat, életveszélyesen, egészségvédelem, magyar Országgyűlés, ellenzék elsöprő, sztahanovista nemzedék, díszletek mögé, egészet komolyan, egész csak, színfalak mögé, nehéz bársonyfüggönyt, lelketlen nagyurakkal, sztahavonista mozgalom, szempillantás alatt, vége felé, végkifejlet közel, icipici remény, nagy ijedség, dolgok mögé, Utazás Kárpátaljára, Szent Koronáról, Magyar Országgyűlésben, Czékus Jób, Deportálások Tényfeltáró Bizottsága, Magyarok Világszövetségének, Országos Választási Bizottsághoz, Kossuth Lajos, Széchenyi István, Deák Ferenc, Magyar Tudományos Akadémia, Szerdahelyi Szabolcs, Rendészeti Minisztérium, MAGYAR HOLOKAUSZT, TISZTELT CÍMZETTEK, Mózes II, Agrokémiai Útmutatóban, Debreceni Béla, Keszthelyi Egyetem, Egységes Országos Trágyázási Kísérletek, Országos Élelmezés, Táplálkozás Tudományi Intézet, Egészségügyi Tudományos Tanács Igazságügyi Bizottsága, Pesti Központi Kerületi Bíróság, Magyar Országgyűlést, Zajkás Gábor, HOGY MAGYAR HOLOKAUSZT, MÓZESI-TALMUDI NÉPIRTÁSI SOFTWARE, ALKALMAZÁSA ÚTJÁN TÖRTÉNIK, Magyar Államot, Köztársasági Elnök Hivatalának, Schneider Margit Erika, Váci Városi Bíróság, Köztársasági Elnök Hivatala, Bartha Edit, JELEN IRAT KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK FELÉ PTK, SORÁN MEGKEZDETT KÁRELHÁRÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS EREDMÉNYEINEK ÖSSZEFOGLALÁSA, CSATOLT MELLÉKLETEK, Magyar Világ, Tejfalussy András, AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG, H-1036 Budapest, ÁLLAM ÉS JELENLEGI KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK IS EGYETEMLEGESEN FELELŐS, Göncz Árpádhoz, SZERZŐDÉS NÉLKÜL FIZETNIÜK KELL MEGBÍZÁS NÉLKÜLI ÜGYVITELI KÖLTSÉG-TÉRÍTÉST ÉS MÉRNÖKI MUNKADÍJAT, JELEN IRATTAL SZEMÉLYESEN KÖZTÁRSASÁGI, ELNÖKTŐL KÉREM AZ ÖSSZEG KIFIZETTETÉSÉT, Köztársasági Elnöki Hivatal, Gazdaságosság Ellenőrző Központja, TISZTELT REKTOROK, KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS TÁJÉKOZTATÁS AGRÁREGYETEMEK RÉSZÉRE, TALAJOK ÖSSZES KÁLIUM TARTALMÁNAK, Agroanalízis Tudományos Társaság Környezetvédelmi-, OK-OKOZAT KALIBRÁLÁSI ANTIRANDOM MÉRÉSTAN, Gradiens Térképezési Sorozat, Magyar, Petrányi Gy, Medicina Orvosi Könyvkiadó Budapest, Vér-Elektrolit Optimum Program, Software Rights Reserved, NYÍLT LEVÉL, Egészségügyi Minisztérium Miniszter Tárgy, Tisztelt Horváth Ágnes, Varjas András, Kovács Pálnak, Bíró György, Belgyógyászat Alapvonalai-2, Varga Péter, Issekutz Béla, Magyar Szabványnak, LÉTVÉDŐ CIVIL KONTROLL, KEDVES BARÁTAIM, BIOLÓGIAI VEGYI FEGYVEREK, ELEKTROLIT OPTIMUM PROGRAM, LEGHOSSZABB LEGEGÉSZSÉGESEBB ÉLETET KÍVÁN ÖNÖKNEK, Agroanalízis Tudományos Társaság, Verőcei Létvédő Kör,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A sors  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 19  Png rózsa csokor  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png csokor  Akarat  Png nő  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem méltó hozzád  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép estét kedves látogatóimna...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Fehér virág  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nem tudhatod  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Egy bizonyos határt  Egy bizonyos határt  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Akarat  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akik bántanak téged  Png ház  Nem számIt  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Png virág  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy maradéktalanul uralt világ  Jó éjszakát  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Adakozás  Ágai Ágnes – Csendélet  A kételkedés kezelése  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Alázat  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Akarat  Nagyi telefonál  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Png fotel  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Fehér virág  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Erdőn  Garai Gábor - Takarítás 
Bejegyzés Címkék
magyar Országgyűlés, ellenzék elsöprő, sztahanovista nemzedék, díszletek mögé, egészet komolyan, egész csak, színfalak mögé, nehéz bársonyfüggönyt, lelketlen nagyurakkal, sztahavonista mozgalom, szempillantás alatt, vége felé, végkifejlet közel, icipici remény, nagy ijedség, dolgok mögé, hatalmas tölcséren, 56-os Deportálások, népszavazás kiírásához, általa támadott, kormány először, honalapítás évezredes, népszavazási kezdeményezést, pusztulás képekben, török alatt, birtokviszony megmaradt, házak viszonylag, iskolában volt, téeszek szervezésével, lakók leginkább, téesz-szervezések hatására, tanyasi lakosságot, iskolát lerombolták, dokumentum eredeti, kipusztuló magyaroktól, nemzetközi szabadalmakat, emberi sejtek, ivóvizek különböző, konyhasó nélküli, vezetékes ivóvizet, embereket megmérgező, népirtók könnyedén, tiszta konyhasóval, teljesen tiszta, gyors kálium, konyhasó pótlás, mérgező hatású, konyhasó helyett, szervezet káliumhiányát, kálium pótló, kísérletek adatai, élelmiszerekkel ezért, kálium szájon, talajvíz oldva, nátrium pótláshoz, vérelektrolit sóarányait, kálium túladagolásával, sejtmembránok működést, nátriumhiánnyal pedig, nátrium hiánya, mérési adatokkal, kálisóval műtrágyázás, kálium vegyületekkel, monokultúrás kukorica, őszi-búza esetében, termesztési költséget, korábbi természetes, növények káliumtartalmát, jelenlegi változatában, hazai élelmiszerek, rendőrség szakértői, mérési adatokat, általa korábban, kálisóval ételízesítésnél, klinikán szájon, előtte egészséges, vérük káliumtartalma, veséje csak, méregtelenítő vese, mérgező káliumtöbblet, kálium tartalom, interpelllációra válaszként, magyar rendőrséget, törvényhozó szervet, rendőrség által, rendőrségi nyomozati, általuk letagadott, klinikai kísérlet, hazai mérgezési, intézmény jelenlegi, korábbi jelentésükben, magyar holokausztot, jelenlegi közérdekű, korrupt bűnüldöző, bűnözők ellen, magyarok technikai, legkülönfélébb bírósági, legalapvetőbb személyiségi, alperes Magyar, hiteles mérési, személyes hitelem, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 927
  • e Hét: 6435
  • e Hónap: 15039
  • e Év: 50980
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.